Tem

Okulumuzun Bilgisayar Sınıfı yeniilendi.

Tem

Okulumuzda yıl sonu kermesi düzenlendi. Öğrencilerimiz hazırlanan yiyeceklerden tadarak eğlence parkurlarında güzel vakit geçirdi.

Tem

8.sınıf öğrencilerimiz Rehber öğretmenleri ile birlikte sınav öncesi piknik etkinliğine katıldı.

Tem

Türkçe Öğretmeni Harun TURHAN'ın öğrencileriyle birlikte hazırladığı yıl sonu tiyatro gösterisi.

Tem

Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlendi.  8/A sınıfı birinci oldu.

Tem

Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından sınıflar arası Masa Tenisi Turnuvası düzendendi. Kazanan öğrencilere madalya verildi.

Tem

Okulumuzda her ay düzenli olarak bütün şubelerde ayın öğrencisi ve örnek öğrencilerin seçimi yapıldı. Seçilen öğrencilerimize sinema ödülü ve çeşitli hediyeler verildi.

Tem

E-Twinning Bursa 2022 Ödül Töreni 1600 öğretmen katılımıyla Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Bursa İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU ve Şube Müdürümüz Serkan Çelik ile beraber 100 öğretmen katıldı.

Okulumuz Türkçe Öğretmenlerimizden Tuğba BAŞ da törende "Ulusal Kalite Etiketi" ödülünü aldı.

Tem

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nazlıcan SOYSAL'ın yapmış olduğu Rehberlik çalışmaları

Tem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnegöl Yamaç Paraşütü Pilotlarının çocuklarımızı gökyüzüyle buluşturuyoruz etkinliğine okulumuz öğretmenlerinden Hamit ŞEKER'in koordinatörlüğünde katılım sağlandı.